fbpx

Termeni și condiții de utilizare
Dreptul de autor al SC MISSY FASHION BRIDE SRL asupra informatiilor publicate pe site-ul www.rochiimireasabv.com
Site-ul www.rochiimireasabv.com este proprietatea SC MISSY FASHION BRIDE SRL, inregistrata in Brasov, Str. Pinului, nr 4 Bis, CUI: 40600691, J0/646/07.02.2019

Accesarea, utilizarea, comenzile si achizitiile de pe site-ul www.rochiimireasabv.com presupune acordul dvs. tacit cu termenii si conditiile prezentate in continuare.MissyFashion Bride isi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele fara o notificare prealabila a clientilor/vizitatorilor. Prezentii termeni si conditii pot fi de asemenea modificati fara o notificare prealabila in acest sens, intrand in vigoare din momentul publicarii lor pe site. Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate in clauzele acestor termeni si conditii.
Utilizatorul beneficiaza de acces limitat, doar in interes personal, pe site-ul www.rochiimireasabv.com si nu are dreptul de a descarca partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC MISSY FASHION BRIDE SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.rochiimireasabv.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC MISSY FASHION BRIDE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC MISSY FASHION BRIDE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.rochiimireasabv.com numai in limitele metionate in prezentul document.

• Produse, servicii si politica de preturi
SC MISSY FASHION BRIDE SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.rochiimireasabv.com sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. SC MISSY FASHION BRIDE SRL nu este platitoare de TVA, deci preturile nu includ TVA.
In cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.
Utilizarea site-ului www.rochiimireasabv.com

1. Plasarea comenzilor
Comenzile pot fi plasate telefonic, prin email sau utilizand cosul de cumparaturi virtual prezent in cadrul site-ului Missy Fashion Bride.
Pentru comenzi telefonice se va suna la numarul de telefon 0722940179
Pentru comenzi transmise prin email poate fi utilizata adresa missyfashion.bride@gmail.com. Comenzile prin email vor contine specificatii exacte despre produs (nume sau cod de produs, cantitate, marimi) si date referitoare la livrare (nume, adresa de livrare, numar de telefon).

2. Modalitatea de plata:
Plata poate fi facuta ramburs, in momentul livrarii coletului cu produsul/produsele comandate
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
SC MISSY FASHION BRIDE SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

3. Transport și livrare
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid. In cazul in care adresa de livrare se afla în afara ariei de livrare a firmei de curierat, se pot face livrari si prin Posta Romana, sau curier rapid, la cererea expresa a clientului si in urma unei discutii telefonice in care se vor stabili detaliile.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare
SC MISSY FASHION BRIDE SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
Costurile de livrare prin curierat sunt:
– GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 RON
– 25 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 200 RON
Livrarea se face prin Fan Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu Fan curier.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
SC MISSY FASHION BRIDE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de JOA SENSE SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, pandemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC MISSY FASHION BRIDE SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC MISSY FASHION BRIDE SRL de la acest client.
Livrari internationale
Pentru unele tari exista posibilitatea livrarii internationale. Contactati-ne pentru a discuta detaliile.

4. Returnarea si schimbul produselor
SC MISSY FASHION BRIDE SRL ofera o garantie de 30 de zile calendaristice,conform OG34/2014
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Informatii despre RETURUL produselor cumparate
Termenul maxim in care pot fi returnate produsele comandate din cadrul site-ului este de 14 zile calendaristice, din momentul primirii coletului.
Conditii de returnare a produselor:
– Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;
– Produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare, spalare;
– Fiecare produs returnat trebuie sa contina etichetele, documentele impreuna cu care a fost trimis precum si sigiliul intact;
– Produsele care nu intrunesc conditiile mentionate nu vor fi acceptate
– Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si o cerere care sa contina numele clientului si numarul de cont unde ii vor fi inapoiati banii.
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (missyfashion.bride@gmail.com) intentia de a returna un produs/mai multe produse.
Puteti face returul prin orice firma de curierat , nu prin Posta Romana.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.
SC MISSY FASHION BRIDE SRL va înapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in cererea de retur.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul MISSY FASHION BRIDE SRL sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.
Servicii de hosting, link-uri catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul www.rochiimireasabv.com este gazduit de serverele unei terte firme. SC MISSY FASHION BRIDE SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor. MISSY FASHION BRIDE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.rochiimireasabv.com. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integral o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Contact