fbpx
griji de mirese
Griji de mirese
iulie 4, 2017
Atunci si acum
octombrie 6, 2017

Oare cate dintre viitoarele si fostele mirese nu au intampinat nenumarate greutati in ceea ce priveste organizarea nuntii alaturi de mirele lor?! Daca nu toate atunci probabil ca un procent de 99%.
De ce nu se implica barbatii atat de mult in organizarea evenimentului pe cat ne-am dori?! Probabil ca o sa ramana mereu un mister…

De regula merg cu tine atunci cand vrei sa alegeti sala, muzica, fotograful si cu siguranta ca nu vor rata degustarea tortului. Dar cu toate celelalte cum ramane?! Invitatiile, aranjamentele florale, marturiile, ideile pentru amenajarea candybar-ului, si asa mai departe raman in atributiile miresei. Poate ca nu ar fi atat de grava situatia daca nu ar aparea discutiile, ba ca preturile sunt prea piperate, ba ca nu intelege combinatia de culori, ba ca nu intelege de ce este nevoie de candybar si tot asa.

Solutiile pentru rezolvarea acestor probleme sunt destul de greu de gasit mai ales daca nu doreste sa se implice personal si gaseste tot felul de scuze si apoi, inevitabil, apar discutiile in cuplu. Stresul este si asa coplesitor si daca nu reusiti sa va intelegeti si sa isi asume si el o parte din responsabilitati atunci va fi, pentru viitoarea mireasa, o situatie aproape alarmanta. Cel mai eficient ar fi sa iti gasesti o prietena, sau poate pe viitoarea nasa, care sa te ajute sa iei cele mai bune decizii si chiar daca viitorul mire nu va fi, pe moment, foarte multumit, cu siguranta ca va aprecia eforturile tale atunci cand va vedea cum s-au legat toate.

Situatia ideala este cea in care si el preia o parte din sarcini si decideti de comun acord detaliile evenimentului. Dar cum niciodata nu este totul asa cum ne dorim, luam noi „ fraiele” si ne transformam in cei mai eficace si mai profesionisti Wedding planners iar finalul va fi, cu siguranta, unul de poveste 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 2 =

Contact