fbpx
CUM SA ITI ALEGI ROCHIA DE MIREASA IN FUNCTIE DE FORMA CORPULUI
CUM SA ITI ALEGI ROCHIA DE MIREASA IN FUNCTIE DE FORMA CORPULUI
martie 19, 2021
Interviu cu miresele Missy Fashion
iulie 28, 2021

A spus cineva “poveste”? Da, nunta este cel mai potrivit moment pentru o femeie să-și îndeplinească visurile avute încă de mic copil. Ziua nunții are semnificația unei file de poveste în care mireasa devine prințesa, zâna sau sirena la care a visat dintotdeauna.

Ca în orice poveste, există personaje pozitive, dar și personaje negative. Să începem cu partea mai puțin plăcută! Personajele negative din povestea ta ar putea fi soacra care insistă să porți rochia ei de mireasă pe care a purtat-o câteva decenii în urmă sau poate unchiul tău pe care nu l-ai mai văzut de vreo 10 ani și care a “petrecut” puțin peste limită, chiar în ziua nunții tale.

Dar mai bine să ne îndreptăm atenția către personajele pozitive, cele care te ajută să-ți creezi cadrul tău perfect de poveste.

Croitoreasa sau specialistul din cadrul unui Atelier pentru mirese care te va ajuta să-ți găsești rochia mult visată. Designer-ul care îți va crea pantofii potriviți pentru a fi purtați într-o zi agitată, chiar extenuantă. Să nu uităm de bijutierul care îți va prezenta accesoriile atât de importante pentru a avea o ținută completă.

Complicat, nu? Trebuie să întâlnești toate aceste personaje care să rezoneze cu dorințele și visurile tale. Nu este ușor, dar nici imposibil.

Missy Fashion din Brașov îți oferă posibilitatea de a găsi toate cele enumerate mai sus într-un singur loc. Practic, poți crea povestea ținutei tale în locația noastră, fără a mai fi nevoie să irosești timp și stres cu căutări inutile.

Aici vei întâlni un specialist care este nerăbdător să-ți afle povestea și să te ajute să o schițezi.

Ai ocazia să probezi o varietate de modele de rochii de mireasă și să o alegi pe cea mai potrivită. În cazul în care nu-ți întâlnești “aleasa” în cadrul magazinului, tu doar spune-ne cum vrei să arate, iar noi îi vom da “viață”.

Pantofii îi putem personaliza în funcție de dorințele tale. Tu doar alege modelul și culoarea, iar noi ne ocupăm de calitatea lor.

Voalul și bijuteriile sunt foarte importante pentru a completa cadrul tău perfect de poveste. Tocmai de aceea, noi am acordat atenție acestui aspect și ți-am pregătit o colecție întreagă din care poți alege.

În situația în care nașa te va însoți, cu siguranță la noi își va găsi ținuta potrivită întrucât avem o gamă largă și de rochii de ocazie.

 

Nu-i așa că acum pare totul mai simplu? Tot ce ai nevoie te așteaptă doar într-o singură locație.


Ne puteti contacta prin formularul de contact prezent pe site, AICI.
Suntem prezenti pe Facebook!

Comments are closed.

Contact