fbpx
Cadru de Poveste❤
mai 18, 2021
S-A FURAT MIREASA! – tradiții și obiceiuri
noiembrie 11, 2021

Mă bucur să ne reîntâlnim, chiar și pe tărâm virtual! Recent m-am întâlnit cu una dintre miresicile Missy Fashion și am petrecut puțin timp povestind despre experiența pe care mireasa noastră a avut-o alături de echipa Missy Fashion, dar și despre cum a decurs ziua în care ea și soțul ei au spus „DA” vieții de familie.

Așadar, Cristina Buruiană este miresica noastră care a acceptat să răspundă la câteva întrebări despre experiența ei alături de noi.

Missy F. : Bună, Cristina! Poți să ne povestești cum te simți acum, după ce ai trecut prin emoțiile unei mirese?

Cristina: Bună! Mă bucur că am posibilitatea de a sta cu voi la o șuetă. Cum mă simt? Ușurată! 😂 Nu a fost tocmai comodă poziția de mireasă, dar abia după ce a trecut momentul, am realizat cât de frumos și unic a fost.

Missy F. : Știm că rochia este foarte importantă pentru orice mireasă. Tu cum te-ai simțit în rochia Missy Fashion?

Cristina: Cred că rochia m-a ales pe mine și nu eu pe ea. A fost minunată! Am fost conștientă de faptul că ziua nunții va fi o alergare continuă și tocmai de aceea mi-am ales o rochie care să-mi permită să mă bucur de fiecare moment.

Missy F. : Pe piață sunt mulți furnizori de rochii de mireasă. De ce ne-ai ales tocmai pe noi?

Cristina: Pentru că aici am găsit exact ceea ce căutam: prețuri accesibile, calitate, varietate și oameni cu care pot comunica eficient. În primul rând, mi-am dorit să găsesc niște persoane cu care mă pot sfătui și care nu se simt deranjați de mofturile unei mirese. Este un eveniment unic și special, iar mireasa își dorește să fie la fel de specială. Ramona, căci despre ea este vorba, a avut răbdarea necesară pentru a mă ajuta cu sfaturi și a-mi arăta o varietate de rochii din care eu am putut alege și chiar modifica rochia în așa fel încât să ajung la rezultatul dorit.

Missy F. : Ce sfaturi poți oferi viitoarelor mirese atunci când vine vorba de alegerea rochiei de mireasă?

Cristina: Fetelor, alegeți o rochie care să vă pună în valoare, în care să vă simțiți bine și care să vă permită să vă bucurați la maxim de ziua voastră specială! 😊

Missy F. : Acum, la finalul discuției noastre, ai putea să ne prezinți o fotografie care descrie cel mai bine plăcerea de a purta rochia mult visată?

Cristina: Sunt multe astfel de fotografii, dar o să încerc să aleg doar una.

Dragelor, sperăm că v-a fost de ajutor acest interviu. Vom reveni și cu alte feedback-uri din partea miresicilor noastre.

Nu uitați! Cel mai bun moment de a vă simți speciale este…în fiecare zi. 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × 3 =

Contact